Nova vest
Košarka

Utorak, 01.07.2008.

11:00

Kecman i zvanično u Panatinaikosu

Dosadašnji košarkaš Partizana Dušan Kecman potpisao je dvogodišnji ugovor sa atinskim Panatinaikosom, saopštio je u utorak taj grčki klub.

Izvor: B92

Autor:B92

Default images

Kecman je protekle sezone na 23 utakmice Evrolige, u kojoj je Partizan stigao do četvrtfinala, u proseku beležio 10,9 poena, pet skokova i dve asistencije po meču. Dres "crno-belih" za Panatinaikosov zeleni prošlog meseca zamenio je i centar Nikola Peković. Kecman je ranije igrao i za ukrajinski Kijev, belgijski Ostende, turski Efes Pilsen i grčki Makedonikos.

U Srbiji, Kecman je nastupao za FMP i Beopetrol.

Srpski reprezentativac je sa Partizanom prošle sezone osvojio titulu šampiona Srbije, nacionalni Kup i Jadranski ligu. Titule nacionalnog šampiona prethodno je sa Partizanom osvajao i 2003. i 2004. godine, posle čega je otišao u inostranstvo.

Panatinaikos se za narednu sezonu pojačao i Antonisom Fociesom i Druom Nikolasom.

PAO su u prelaznom roku već napustili bekovi Sani Bećirović i Keni Vinston, a stigao je samo Dru Nikolas iz Efes Pilsena.

Kecman je već nastupao u grčkoj A1 ligi, u dresu Makedonikosa.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

63 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve