Nova vest
Košarka

Ponedeljak, 18.02.2008.

14:50

Vujošević: Zna se ko je PAO...

Izvor: B92, Beta

Autor:B92, Beta

Default images

Trener košarkaša Partizana Duško Vujošević rekao je da je jedina obaveza njegovog tima u meču sa Panatinaikosom u Evroligi da odigra angažovano. Šestostruki uzastopni šampion Srbije u utorak putuje u Atinu, gde će u sredu odigrati meč drugog kola druge faze Evrolige. Oba tima izgubila su u prvom kolu, Partizan u gostima Montepaskiju, a evropski prvak Panatinaikos od Efes Pilsena.

"Zna se ko je i šta je Panatinaikos. Apsolutni su favoriti, a naša jedina obaveza je da odigramo sa 100 odsto angažovanja. To je ono što je realno očekivati i ništa preko toga", rekao je Duško Vujošević agenciji Beta pred polazak u Atinu.

Stari rivali odigrali su dve utakmice ove sezone i obe je Panatinaikos teško dobio u finišu meča. Partizan je prošle nedelje osvojio domaći Kup, zatim je igrao u Sijeni, a u nedelju je pobedio Crvenu zvezdu u Jadranskoj ligi.

"Ima dovoljno vremena da se oporavimo i odmorimo za put u Atinu. Mi smo svoj fantastični rezultat u Evroligi već ispunili, a naravno da ćemo probati da još jednom obradujemo svoje navijače, ali Panatinaikos nije ekipa protiv koje se može to očekivati", rekao je Vujošević.

Trener Partizana dodao je da pobeda nad Zvezdom ekipi mnogo znači "u moralnom i svakom drugom smislu". Utakmica u Atini igra se u sredu of 19.45h.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

40 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve