Nova vest
Košarka

Četvrtak, 27.12.2007.

17:13

Ivković selektor tek u 2008.

Izvor: Nina Kolundžija

Autor:Nina Kolundžija

Default images

Košarkaški trener Dušan Ivković rekao je u četvrtak novinarima da će funkciju selektora seniorske reprezentacije preuzeti kada se reše pravna pitanja. "Odgovornost je veća nego do sada. Treba da se reše pravna pitanja, tako da sada nisam u mogućnosti da preuzmem funkciju. Što se mene tiče, ja bih što pre, ali to ne zavisi od mene", rekao je Ivković novinarima posle sednice Skupštine Košarkaškog saveza Srbije.

Generalni direktor KSS-a Predrag Bojić rekao je agenciji Beta da će se pitanja ugovora i ostalih stvari biti uskoro rešeno, jer su oba advokata saveza trenutno na putu. On je procenio da će to pitanje biti rešeno za oko dve nedelje.

Ivković i radna grupa KSS-a dogovorili su se prošle nedelje da trener preuzme kompletnu brigu o košarkaškoj reprezentaciji Srbije.

U četvrtak je održan sastanak Upravnog odbora i sednica skupštine i očekivalo se da će biti reči i o tome, ali će Ivković ipak kasnije biti promovisan.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

22 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve