Nova vest
Košarka

Utorak, 20.11.2007.

22:31

"Partizan ne dovodi Mačvana"

Izvor: MR

Autor: MR

Default images

Trener Partizana Duško Vujošević odbacio je mogućnost da "crno-bele" uskoro pojača igrač FMP Železnika Milan Mačvan. Talentovani krilni centar, koji je ovog leta proglašen za najboljeg igrača Svetskog prvenstva za juniore u Novom Sadu, prošle nedelje je napunio 18 godina, čime je stekao pravo da, uz određeno obeštećenje, napusti Železnik, a lokalni mediji istog trenutka su ga "preselili" u Partizan. Vujošević, međutim, tvrdi da šestostruki uzastopni šampion nije zainteresovan za mladog košarkaša FMP-a.

"Partizan apsolutno nije zainteresovan za tog igrača. Ne pada nam na pamet da ulazimo u sukob sa FMP Železnikom oko igrača kojeg su oni školovali i selekcionirali. Mi sa FMP-om imamo korektne odnose i njih ne bi kvarili ni zbog jednog igrača", rekao je trener "crno-belih", pomenuvši pritom obeštećenje od 150.000 evra, koliko bi trebali da izdvoje za Mačvana.

"To je igrač sa velikom perspektivom, koji ima veliki karakter. Uostalom proglašen je za najboljeg igrača Svetskog prvenstva za juniore. Izuzetno cenim tog momka, ima veliku budućnost i želim mu da je realizuje", dodaje Duško Vujošević.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

31 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve