Nova vest
Košarka

Petak, 28.09.2007.

18:35

Bakić i Šehović u Budućnosti

Izvor: Đorđe Lazarević

Autor:Đorđe Lazarević

Default images

Crnogorski bek Bojan Bakić postigao je usmeni dogovor sa upravom podgoričke Budućnosti i ukoliko u poslednjem trenutku ne pristigne primaljiva ponuda iz inostranstva, on će biti prijavljen za početak NLB lige. Bakić je letos potpisao ugovor sa ljubljanskom Olimpijom, ali posle nepunih mesec dana došlo je do sporazumnog raskida saradnje.

"U principu smo se sve dogovorili sa njegovim menadžerom, dobili sve potrebne papire, ali zbog nekih tehničkih stvari ugovor ćemo tek potpisati narednih dana", rekao je sportski diretkor Budućnosti, Garvrilo Pajović za "Sportski žurnal".

Nekadašnji plej Podgoričana, dodao je da se traga za još jednim pojačanjem na poziciji centra, čime bi se kompletirala ekipa pred početak NLB lige, kao i za start ULEB kupa.

Za Budućnost je konačno potpisao i mladi crnogorski reprezentativac Sead Šehović, koji sa ekipom trenira od početka priprema.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

6 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve