Nova vest
Košarka

Nedelja, 22.07.2007.

21:07

B92: Drobnjak se vraća u TAU?

Izvor: IV

Autor: IV

Default images

Centar Partizana Predrag Drobnjak prvi je na listi želja „Akasvaju“ iz Đirone prenosi ElMundo Deportivo. Pored Drobnjaka koji bi prema pisanju tog lista mogao da završi u katalonskom klubu tokom naredne nedelje, osvajač FIBA Evrolige zainteresovan je i za još jednog visokog igrača, Amerikanca Džeksona Vromana koji je prošle sezone igrao za Gran Kanariju. Međutim, kako nezvanično saznaje B92 novi klub Predraga Drobnjaka mogao bi biti i stari, iz pretprošle sezone -TAU iz Vitorije!

Kako saznajemo, baskijski klub mnogo je bliži potpisivanju ugovora sa Drobnjakom koji je prošle sezone odigrao sjajnu sezonu u Partizanu, i po svemu sudeći naterao čelne ljude ovog Evroligaša da se pokaju i uključe u trku za ovim igračem koji je u Evroligi postizao preko 16 poena uz 7 skokova.

Podsetimo, pre dve sezone Drobnjak je iz NBA prešao u rekordnom transferu u klub iz Vitorije, ali je kod bivšeg trenera Velimira Perasovića dobijao priliku „ na kašičicu“.

Pojedini hrvatski mediji prenose da bi u ponedeljak Neven Spahija trebalo da bude promovisan u nogo trenera baskijske ekipe, u kojoj nastupa i Igor Rakočević.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

27 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve