Nova vest
Košarka

Petak, 20.07.2007.

19:40

Bez Kešelja do kraja šampionata

Izvor: MT

Autor: MT

Default images

Selektor juniorske košarkaške reprezentacije Srbije Miroslav Nikolić potvrdio je da zbog nezgodne povrede ruke do kraja takmičenja na prvenstvu sveta u Novom Sadu neće moći da računa na Marka Kešelja.

Prema Nikolićevoj oceni, izostanak talentovanog igrača Đirone iz sastava "plavih" biće veliki hendikep u četvrtfinalnom meču gde našu ekipu danas očekuje selekcija Turske.

"Protiv više sile se ne može. Situacija zahteva maksimalno zalaganje ostalih igrača u timu koji će, nadam se, uspeti da nadoknade odsustvo Kešelja", poručio je selektor najboljih košarkaša Srbije u konkurenciji do 19 godina koji su prikazanom igrom u dosadašnjem delu šampionata potvrdili da imaju kvalitet i za svetsku medalju.

Posle pobede nad Turskom od 94:56 , reprezentativci Srbije će u borbi za finale šampionata igrati sa Brazilom koji je pobedio Australiju 73:72.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

7 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve