Nova vest
Košarka

Sreda, 27.06.2007.

17:12

Peković i Ratkovica u Oldenburgu

Izvor: Andrijana Žikić

Autor:Andrijana Žikić

Default images

Dvojica nekadašnja košarkaša Mega Ishrane Miladin Peković i Branislav Ratkovica potpisali su dvogodišnje ugovore sa nemačkim Oldenburgom.

Miladin Peković je rođen 1983.godine, a za tim iz Šumica ove sezone odigrao je 22 utakmice. Peković je započeo karijeru u KK Partizan, a pre dolaska u Mega Ishranu igrao je za Radnički, Avalu, Lavove i Ergonom. U proseku je postigao 17,4 poena tokom ove sezone, a u Super ligi 17, 2 koša.

S druge strane 22-godišnji Branislav Ratkovica nosio je dres Mega Ishrane 19 puta i ostvario učinak od 8,8 poena, odnosno 11,6 u Super ligi.

Ratkovica počeo je košarkašku karijeru u Zemun, a igrao je i za KK Beopetrol s kojim je osvojio zlatnu medalju u kadetskoj konkurenciji, zatim je sa Atlasom postao prvak Srbije u juniorskoj konkurenciji, dok je sa reprezentacijom osvojio treće mesto na EP za mlade u Moskvi 2005.godine.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

3 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve