Nova vest
Košarka

Četvrtak, 31.05.2007.

16:49

KS:Sudija Juras prijavio Danilovića

Izvor: B92, Beta

Autor:B92, Beta

Default images

Direktor košarkaške Superlige Srbije Predrag Bojić kaznio je Hemofarm sa 2.000 bodova (evra) zbog loše organizacije obezbeđenja na utakmici sa Partizanom, dok je prijava sudije Marka Jurasa protiv predsednika "crno-belih" Predraga Danilovića prosleđena Disciplinskom sudu KSS-a.

Trener Partizana Duško Vujošević kažnjen je sa 800 bodova zbog tehničke greške. Partizan je kažnjen i sa 1.000 bodova zbog nesportskog ponašanja gledalaca i "vređanja igrača protivničke ekipe" na utakmici sa Crvenom zvezdom.

Disciplinski sud nadležan je za disciplinske prijave protiv "lica koji su članovi organizacije, ali nemaju licencu", objavio je Savez.

Bojić je agenciji Beta rekao da će sud zasedati sutra, ali po ranije zakazanim pitanjima i da neće odlučivati o prijavi protiv Danilovića, već će se samo "upoznati sa predmetom" i zakazati sednicu po tom pitanju.

Direktor lige nije mogao tačno da proceni kada će se sud sastati da raspravlja o prijavi protiv Danilovića. "Ne mogu da procenim, ali u pitanju su dani", kazao je Bojić.

Juras je podneo prijavu protiv Danilovića, u kojoj je naveo da ga je predsednik Partizana fizički napao u svlačionici posle utakmice sa Hemofarmom u Vršcu.

Sudiji su u vršačkoj bolnici konstatovane lakše telesne povrede, a policijska uprava Pančeva najavila je krivičnu prijavu protiv čelnika Partizana.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

62 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve