Nova vest
Košarka

Utorak, 03.04.2007.

19:50

NSL: Sloga i Mašinac rasterećeni

Izvor: Saša Ozmo

Autor:Saša Ozmo

Default images

Dva kraljevačka košarkaška kluba Sloga i Mašinac u sredu će bez većeg pritiska početi takmičenje u srpskoj Superligi. Sloga startuje pred domaćom publikom, a u Kraljevo će doputovati košarkaši vršačkog Hemofarma. Mašinac će u Novom Sadu odmeriti snage sa Vojvodinom.

Trener Sloge Miloš Pejić rekao je da je cilj njegove ekipe da dobrim igrama opravda osvojeno drugo mesto u Našoj Sinalko ligi.

Pejić je mišljenja da će Superliga ove godine biti kvalitetnija nego u prethodnih nekoliko i dodao da će zato i borba za titulu biti "žešća". Sloga, prema Pejićevim rečima, nema nikakva opterećenja i prevelike ambicije, već će prvenstveno pokušati da se dobro pripremi za sledeću sezonu.

Mašinac će u prvom kolu gostovati Vojvodini, a trener kraljevačkog tima Radenko Varagić kaže da je njegov tim već napravio veliki uspeh samim plasmanom u Superligu.

"To je i moj lični uspeh, uz to što sam ovih dana postao i tata prelepih trojki, dve devojčice i sina. Radujem se što smo ušli među osam najboljih ekipa, a očekujem dobru posetu na našim utakmicama uz obećanje da će Mašinac publici prirediti pravo uživanje", izjavio je je Varagić.

Generalni sekretar Mašinca Dragovan Pantelić ocenio je da će Superliga biti zanimiljivija nego ranije i zato što se neće igrati po grupama.

"Očekujem da će Superliga biti zanimljivija i kvalitetnija nego lane, kada se igralo po grupama, jer igra svako sa svakim", rekao je Pantelić i dodao da očekuje plasman Mašinca od šestog do osmog mesta.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

7 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve