Nova vest
Košarka

Utorak, 03.04.2007.

19:15

NSL: Vojvodina dočekuje Mašinac

Izvor: Saša Ozmo

Autor:Saša Ozmo

Default images

Košarkaši Vojvodine Srbijagas dočekuju ekipu Mašinca u 1. kolu Superlige, a cilj Novosađana je plasman u prvih pet, što bi klubu omogućilo učešće u NLB ligi sledeće sezone. Trener Ivica Mavrenski ističe da njegov tim ne sme olako da shvati rivala, iako su u Našoj Sinalko ligi oba puta lako izašli na kraj sa Kraljevčanima (66:59 i 97:68).

"Za razliku od ranijih mečeva, Mašinac će u ovaj ući rasterećeno.To znači da prethodne pobede ne znače ništa, jer će treći ovosezonski duel imati sasvim drugu dimenziju. Nama je trijumf neophodan jer želimo plasman u regionalno takmičenje. Svako opuštanje može nas skupo koštati. Kvalitetniji smo tim i imamo veći izbor igrača. Uz pravi odnos prema utakmici verujem da pobeda neće izostati", izjavio je v.d. šefa stručnog štaba KK Vojvodina Srbijagas.

Domaćin će biti oslabljen neigranjem centra Vladimira Golubovića i beka Ivana Bošnjaka.

"Ovaj susret će biti mnogo teži od prethodnih. Nameće nam se imperativ pobede. Siguran sam da ćemo kvalitet dokazati na terenu i pored činjenice da je Mašinac pojačao ekipu", kaže Marko Šćekić, krilni centar 'skakavaca'.

Meč između Vojvodine i Mašinca igra se u sredu u Maloj dvorani Spensa od 20 časova, a ulaz je besplatan. Karte će se kupovati jedino kada u Novom Sadu budu gostovali Partizan i Crvena zvezda i to po ceni od 150 dinara za zapad i 200 dinara za istok. Te utakmice igraće se u Velikoj dvorani.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

4 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve