Nova vest
Košarka

Utorak, 03.04.2007.

16:16

FMP: "Prvi cilj plasman u plej-of"

Izvor: Miloš Todorović

Autor:Miloš Todorović

Default images

Trener košarkaša FMP-a Vlada Vukoičić izjavio je da je prvi cilj njegove ekipe plasman u plej-of Superlige, koja počinje u sredu, a prvi korak ka tom cilju biće utakmica sa Crvenom zvezdom.

"Naše ambicije su nepromenjene iako smo ostali bez startnog plejmejkera Aleksandra Rašića. Prvi cilj nam je plasman u plej-of, a onda ćemo videti", rekao je Vukoičić novinarima.

FMP i Zvezda igrali su tri puta ove sezone - obe ekipe imaju po pobedu u Jadranskoj ligi, dok je tim iz Železnika bio bolji na završnom turniru Kupa, na kome je i pobedio.

"Zvezda je jedan od najtežih protivnika, o kome vlada lažna slika, stvorena slabim rezultatima u Jadranskoj ligi. Ta ekipa sigurno mnogo više vredi nego što to pokazuje. Naša prednost je što igramo na domaćem terenu, mada to ništa ne garantuje", objasnio je Vukoičić.

Umesto Rašića, u ekipu su se vratila četvorica igrača koji su bili na pozajmici čačanskom Borcu. Zoran Osmokrović, koji će igrati na poziciji kreatora igre, Milan Bralović, Rastko Dramićanin i Miroslav Raduljica biće i jedina pojačanja FMP-a.

"Na treninzima ne primećujem nikakvu razliku posle odlaska prvog pleja. Naravno da će nam trebati vremena da uigramo pojačanja, ali verujem da će to iz treninga u trening biti bolje", rekao je Vukoičić.

Bek Branko Cvetković nije trenirao zbog povrede, ali bi trebalo da bude spreman za predstojeću utakmicu. Svi ostali igrači konkurišu za ulazak u tim.

Utakmica počinje u 18 sati, a kapije hale otvaraju se u 17 sati. Karte su puštene u slobodnu prodaju i koštaju 500 dinara.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

0 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve