Nova vest
Košarka

Nedelja, 11.02.2007.

19:12

Ko će u predsedničku fotelju KSS?

Izvor: B92

Autor:B92

Default images

Goran Knežević, Nebojša Čović i Blaž Stojanović biće kandidati za predsednika Košarkaškog saveza Srbije, prenela je u nedelju sportska štampa.

Najveće izglede za pobedu imaju Čović, koji bi mogao da dobije podršku delegate iz centralne i južne Srbije, i Knežević, koji pored vojvođanskih glasova računa i na podršku “večitih rivala” Crvene zvezde i Partizana.

“Sportski žurnal”, međutim, piše da ne bi trebalo otpisati ni dosadašnjeg predsednika KSS Blaža Stojanovića, koji uprkos tome što se poslednjih godina nalazi na udaru većeg dela javnosti, ipak, sa regionalnim poverenicima ima dobru saradnju.

Čović je bio predsednik Košarkaškog saveza Jugoslavije pre 12 godina, Knežević je poslednji predsednik KS Srbije i Crne Gore, a Stojanović je do sada vladao srpskim savezom. Izbori su planirani za kraj marta.

Bivši predsednik košarkaškg saveza SCG Goran Knežević još uvek nije doneo odluku da li će se kandidovati za predsednika KSS, nezvanično saznaje B92.

Iako su beogradski mediji u nedelju preneli da su u predsedničku trku ušli Nebojša Čović, Goran Knežević i Blažo Stojanović, za sada ipak nije jasno ko želi predsedničku fotelju, ali i gomilu problema koji muče naš trofejni sport.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

17 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve