Nova vest
Košarka

Subota, 10.02.2007.

23:39

Vujošević: Mnogo izgubljenih lopti

Izvor: Igor Vujičin

Autor:Igor Vujičin

Default images

Partizan je ušao u finale Kupa Radivoja Koraća, ali trener Duško Vujošević bio je nezadovoljan igrom u duelu sa Hemofarmom.

"Nisam presrećan kvalitetom koji smo pružili, nije ni za očekivati da uvek drzimo isti nivo igre. Imali smo 11 izgubljenih lopti u prvom poluvremenu i ono što mi se posebno nije dopalo je ta nepartnerska saradnja i dosta glupih šuteva preko ruke. Činjenica je da svi igraju rasterećeno protiv nas, jer je normalno da Partizan dobije, nikoga nije lako dobiti, a najmanje Hemofarm".

Partizan je u samom finišu ispustio prednost, a u prvom delu produžetka Hemofarm ej stekao tri poena prednosti.

"U kupu se igra jedna utakmica, uvek je moguće iznenađenje. Ipak, ostali smo prisebni posle minus 3 i odbranom smo uspeli da se vratimo u meč. Imamo dosta toga da porazgovaramo, ali trošimo se, a čeka nas puno utakmica".

U finalu "crno-bele" očekuje ekipa FMP-a, koja je ubedljivo pobedila Crvenu zvezdu.

"Nismo favoriti jer je FMP druga ekipa po kvalitetu u zemlji. Tim iz Železnika nas je dobijao u finalu Kupa u Vršcu i u finalu Goodyear lige u Sarajevu. Kao karakterni ljudi želimo da vratimo deo dugova ali naravno da će biti jako teško, jer su jako dobri".

Luka Bogdanović je zadovoljan prolaskom u finale.

"Mogli smo ranije da rešimo ovu utakmicu, otišli smo u produžetak, ali je najvažnije da smo u finalu".

Trener Vrščana Miroslav Nikolić smatra da je njegova ekipa dala sve od sebe.

"Imali smo mnogo problema s obzirom da nisam imao pola tima. Kad smo prošli Mega Ishranu najavili smo rat u meču sa Partizanom i pokazali smo da definitivno možemo da se nosimo sa tim timom. Iscedio sam šest igrača prethodna 2 meseca zbog velikog problema sa povredama".

Nikolić žali za ispuštenom prilikom za pobedu.

"Imali smo ih kada je Topić promašio onu trojku. Ipak, zasluženo smo izgubili, ali momci su shvatili da mogu. Ništa, viđaćemo se još do kraja šampionata".

Plejmejker Vrščana Aleksej Nešović, koji je odigrao odlično i bio najefikasniji na meču, preuzeo je odgovornost.

"Koliko-toliko smo iskontrolisali ovu utakmicu, ali smo svojim glupostima izgubili".

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

4 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve