Nova vest
Košarka

Petak, 22.12.2006.

21:20

Vojvodina i dalje bez poraza

Izvor: zvanicni sajt

Autor:zvanicni sajt

Default images

Vojvodina Srbijagas u derbiju 11.kola savladali su drugoplasirani Novi Sad 83:71, i tako zabeležili 11 uzastopni trijumf.

Pitanje pobednika nije nijednom tokom meča bilo dovedeno u sumnju. Crveno – beli su već u trećem minutu poveli 12:2, a na poluvremenu «Skakavci» su imali 14 poena viška (41:27). Utakmica je definitivno rešena u trećoj deonici kada su puleni Velimira Gašića u 26 minutu vodili 58:31. Do kraja meča Gašić je šansu pružio svim igračima, tako da je usled opuštanja konačan rezultat glasio 83:71.

"Najpre želim da se zahvalim publici koja je došla u velikom broju. Novi Sad nije imao rešenje za našu dobru odbranu. Tako smo stvorili dosta kontri i polukontri. Ipak, imam zamerku za igrače koji su ulazili u igru kada je susret već bio rešen. Nivo koncentracije nije bio na zadovoljavajućem nivou tako da su gosti lakim poenima iz kontri prepolovili prednost", rekao je Velimir Gašić, prvi strateg KK Vojvodina Srbijagas.

Prvenstvo se nastavlja 12. januara kada će KK Vojvodina Srbijagas ugostiti Napredak Rubin iz Kruševca.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

7 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve