Nova vest
Košarka

Petak, 15.12.2006.

17:40

Čolović: Nemamo crne kapuljače

Izvor: B92

Autor:B92

Default images

Košarkaški klub Partizan nije izmirio dug prema hali "Pionir", iako je u petak istekao poslednji rok, a neizvesno je i da li će se naći novac za vraćanje duga.

"Dug stoji. Nismo ga izmirili i, ako nam neko ne da pare, nećemo ga izmiriti. Mi u Partizanu nemamo ni crne kapuljače ni pištolje, što je danas jedini način da se pare nabave", rekao je potpredsednik Partizana Đorđe Čolović.

Uprava "Pionira" rekla je da će izbaciti "crno-bele" iz hale ako ne plate dug od 16 miliona dinara. Partizan je u četvrtak igrao protiv Lotomatike u Evroligi u hali "Pionir" u kojoj uopšte nije bilo grejanja, pa je trener "crno-belih" Duško Vujošević optužio Upravu hale da je deo zavere protiv njegovog kluba.

Vujošević je rekao da iza svega stoji Crvena zvezda, koja, uz pomoć uprave "Pionira", "ljudi iz Demokratske stranke", braće Mirka i Draška Petrovića iz "Dunav osiguranja" i Telekoma, želi da sruši Partizan i "izbaci ga iz Evrolige".

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

32 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve