Nova vest
Košarka

Petak, 15.12.2006.

14:08

Saopštenje KK Crvena zvezda

Izvor: B92

Autor:B92

Default images

KK Crvena zvezda oglasio se saopštenjem posle izjava trenera "večitog rivala" Duška Vujoševića da pojedinci iz redova rivalskog kluba pokušavaju da sruše Partizan.

Zvanično saopštenje prenosimo u celosti:

Novi neosnovani napadi trenera Košarkaškog kluba Partizan Dušana Vujoševića na članove Uprave Košarkaškog kluba Crvena zvezda nisu ništa novo u sportskoj svakodnevici. To su već dobro poznati maniri, kojima se Partizanov trener služi kada želi da skrene temu sa sopstvenih problema. To je isto radio u sezoni 1991/92, kada je KK Partizan ostvario najveći sportski uspeh osvajanjem titule prvaka Evrope, a dok je Vujošević sedeo na klupi Crvene zvezde. Tada je javno optuživao upravo svoj sadašnji klub za rasturanje Crvene zvezde i nečasne radnje van terena. Mi problemima Partizana ne želimo da se bavimo, a pogotovo ne neprimerenim izjavama u kojima nema ni trunke istine.

Nastup Vujoševića na pres konferenciji posle utakmice Partizan – Roma je još jedna ružna slika koja se o srpskom sportu šalje u svet.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

24 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve