Nova vest
Košarka

Utorak, 12.09.2006.

11:20

Partizan: Vratio se Kamings

Izvor: B92

Autor:B92

Default images

Amerikanac Vontigo Kamings priključio se u ponedeljak ekipi Partizana sa kojom je prošle sezone osvojio poslednju titulu prvaka SCG.

Kamings je prema dogovoru koji je imao sa čelnicima kluba, pokušao da nadje angažman preko letnje NBA lige, ali se u slučaju neuspeha, obavezao da se vrati medju crno-bele.

Odmah po povratku ekipe iz Podgorice, Kamings se priključio ekipi koja u četvrtak putuje u Nemačku na turnir gde je na startu planiran meč sa Kelnom.

Uroš Tripković i dalje ne učestvuje u ekipnom treningu zbog mogućeg udarca na bolno mesto na šaci, dok je novi kapiten Petar Božić posle artroskopije kolena u trenažnom procesu i uskoro će se priključiti ekipi.

Crno-beli prema rečima trenera Duška Vujoševića i dalje prate situaciju na tržištu, i nisu blizu odluke o dovodjenju pojačnja na poziciji broj 4 na kojoj je prošle sezone igrao Dejan Milojević.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

20 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve