Nova vest
Košarka

Subota, 29.07.2006.

16:38

Ritas i Makabi jure Mersera

Izvor: Ilija Kovačić

Autor:Ilija Kovačić

Default images

Lijetuvos Ritas iz Viljnusa, potencijalni protivnik Crvene zvezde, FMP-a i Hemofarma u ovogodišnjem ULEB kupu želi da sastavi što jači tim, kako bi se ponovo vratio u Evroligu. Novi trener Šaron Druker vratio se iz Sjedinjenih Država gde je posmatrao utakmice letnjih liga NBA i već je obavio početne pregovore sa šuterom Indijane Pejsers Ronom Merserom. 30-godišnji bek nije igrao prošle sezone zbog povrede, ali s obzirom na partije koje je pružao tokom leta, biće izuzetno spreman za nova iskušenja.

U borbu za Merserom uključio se i vicešampion Evrolige Makabi Tel Aviv. Izraelski tim traži zamenu za Entonija Parkera koji je otišao u NBA. Prema nezvaničnim informacijama Merser bi bio idealan za tu poziciju, pa će na kraju verovatno finansijski detalji presuditi u kom klubu će nekadašnji student Kentaki univerziteta nastaviti karijeru.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

0 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve