Nova vest
Košarka

Petak, 21.07.2006.

11:01

Košarkašice počele pripreme

Izvor: Miloš Šaranović

Autor:Miloš Šaranović

Default images

Najbolje košarkašice Srbije i Crne Gore počele su pripreme za kvalifikacije za EP koje se igraju u septembru. Selektoru Jovici Antoniću odazvalo se 13 igračica, kojima će se posle juniorskog šampionata u Španiji priključiti i tri juniorke, Smilja Ivanović, Sonja Petrović i Maja Miljković.

Pored Ivanke Matić učešće u reprezentaciji otkazala je i Milica Dabović zbog privatnih razloga.

Prvih sedam dana priprema boravićemo u Beogradu, u subotu ćemo obaviti uobičajene lekarska testiranja, a zatim se selimo na Zlatibor na visinske pripreme, posle čega nas očekuju prve provere na turniru u Italiji. Naš cilj se zna, odlazak na EŠ 2007. i stvaranje nove reprezentacije na duže staze,“ rekao je selektor Antonić.

Od petka u beogradskoj dvorani Šumice treniraju Biljana Stanković, Jelena Škerović, Danijela Rizvić, Miljana Musović, Dunja Prčić, Ana Joković, Monika Veselovski, Milka Bjelica, Ivana Dojčinović, Marina Puškar, Dara Kovačević, Jelena Velinović i Jelena Dubljević. Selektoru Antoniću u radu pomažu Slađana Ivić i Goran Topić, kondicioni trener Rade Pavlović, dr Momčilo Jakovljević i fizioterapuet Boris Tasić. Tehniko tima je Vladan Majstorović.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

0 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve