Nova vest
Košarka

Petak, 21.07.2006.

10:49

Juniorke na Prvenstvu Evrope

Izvor: Miloš Šaranović

Autor:Miloš Šaranović

Default images

Ženska juniorska reprezentacija Srbije i Crne Gore od petka učestvuje na Evropskom prvenstvu za košarkašice. Juniorska reprezentacija, koja brani titulu prvaka Evrope, u prvom kolu igraće sa selekcijom Nemačke, a rivalke u grupi su i reprezentacije Mađarske i Belorusije.

Grupa je solidna, nije preteška, ali nije ni uspavanka. Sa Nemicama ne bi trebalo da imamo problema. Praktično u subotu je meč odluke sa Beloruskinjama, koje su uz nas favoriti, odlučivaćemo o prvom mestu u grupi,“ rekao je Zoran Kovačić, koordinator ženskih selekcija, “Ovaj sastav ima prvoligaškog iskustva, a i pre dve godine, mnoge od ovih igračica osvojile su srebro na kadetskom EŠ. Prednjače Petrović, Miljković i Ćerina, tako da sa pravom treba očekivati dobre vesti sa Tenerifa.“

Trener Željko Vukićević je na špansko ostrvo poveo: Anu Dabović, Sonju Petrović, Snežanu Aleksić, Ninu Bogićević, Ivu Roglić, Jelenu Milovanović, Maju Miljković (kapiten), Draganu Gobeljić, Jelenu Ćerinu, Smilju Ivanović, Ivanu Musović i Anđu Ivković.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

0 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve