Nova vest
Košarka

Utorak, 20.06.2006.

22:49

Odlaze Milojević, Šuput i Kamings

Izvor: B92

Autor:B92

Default images

Košarkaši Partizana u utorak su u restoranu na svom stadionu i zvanično proslavili 13. titulu šampiona države. Pre slavlja, sportski direktor Dragan Todorić, jedan od dvojice ili trojice najzaslužnijih za reprizu velikog uspeha, bacio je već pogled ka sledećoj sezoni. I u njoj će crno-beli imati dodatnu garnituru dresova: osim za Jadransku i domaću, oblačiće se ponovo i za Evroligu.

" I nama je velika želja da konačno prođemo u drugi krug takmičenja u eliti. Gledamo istinu u oči, ali deo istine je da smo u poslednje dve sezone bili, kao po pravilu u ubedljivo najtežim grupama, u društvu klubova sa basnoslovnim budžetima. Što se tiče domaćeg terena, u koji računam i Jadransku ligu, opet ćemo biti najjači, ili među najjačima" kaže Todorić.
Milojević odlazi, a za njim mogu još Kamings, Šuput i Smiljanić.

"Pokušaćemo da sačuvamo okosnicu ekipe i za sledeću sezonu. Najbolji igrač ide, a učinićemo sve da dovedemo dostojnu zamenu", najavljuje neku od "bombi" u prelaznom roku prvi operativac crno-belih.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

43 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve