Nova vest
Košarka

Četvrtak, 18.05.2006.

11:24

Duško Vujošević selektor CG?

Izvor: B92

Autor:B92

Default images

U slučaju da se Crna Gora na nedeljnom referendumu osamostali, prvi selektor košarkaške reprezentacije mogao bi da bude sadašnji trener Partizana Duško Vujošević, prenose beogradski mediji.

Ponuda trofejnom treneru crno-belih od strane čelnih ljudi Budućnosti Veska Barovića i Danila Mitrovića, upućena je na sastanku održanom u Sarajevu, tokom finalnog turnira Goodyear lige.

Trener aktuelnog šamiona SCG navodno nije odbio ovu mogućnost, ali je tražio da dobije garancije da će najbolji crnogorski košarkaši igrati za reprezentaciju nove države. Kako se navodi, Vujošević nije želeo da bude promovisan u selektora pre referenduma, čime bi praktično uzeo učešća i u kampanji.

Tvrdi se da je Vujoševiću ponuđen odličan ugovor sa platom većom od one koju ima u Partizanu, iako je on rekao da bi želeo da ostane na kormilu crno - belih. Isti izvor navodi da je prvi izbor košarkaških čelnika Crne Gore bio trener Barselone Dušan Ivanović, koji je navodno čak rekao da bi rado vodio nacionalnu selekciju, ali da ga ugovor u ACB ligi u tome sprečava.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

38 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve