Nova vest
Košarka

Petak, 17.02.2006.

23:13

Vujošević: "Zadovoljan sam"

Izvor: Vladimir Novaković

Autor:Vladimir Novaković

Default images

Trener košarkaša Partizana Duško Vujošević rekao je da je zadovoljan zato što je ekipa uspešno rasporedila snagu u pobedi nad ekipom Budućnosti, u četvrtfinalu Kupa Radivoja Koraća.

"Ispunila su se očekivanja da će Budućnost biti rasterećena i jako motivisana, ali i da će moji igrači podsvesno misliti na utakmicu sa Crvenom zvezdom u sutrašnjem polufinalu", rekao je Vujošević novinarima posle meča sa podgoričkim timom koji je njegova ekipa dobila 100:81.

"Zadovoljan sam što je utakmica dobijena i što smo uspeli da dobro rasporedimo minutažu. U derbiju sutra nema favorita, a to što su oni danas završili dva sata ranije nije neka prednost. Nadam se podršci navijača, optimalnim uslovima za igru i dobrom suđenju", rekao je Vujošević.

Trener Budućnosti Dejan Radonjić rekao je da je nezadovoljan igrom svoje ekipe i kazao je da je tim zakazao u jedinoj stvari u kojoj je mogao da parira Partizanu – u motivaciji.

"Partizan je kvalitetniji na svim pozicijama, a mi smo jedino mogli da im pariramo u želji i ambiciji, ali smo i tu zakazali. Hteli smo da probamo da napravimo iznenađenje, ali smo već u prvom poluvremenu primili 55 poena, a jako je teško vratiti se protiv takve ekipe", rekao je Radonjić.

U drugom poluvremenu u podgoričkom timu nije bilo Slavka Vraneša, koji je drugi deo gledao iz tunela. Radonjić je rekao da igrač nije povređen, ali nije hteo da kaže zašto nije izlazio na teren u drugom delu.

"To je interna stvar kluba", kratko je rekao Radonjić.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

4 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve