Nova vest
Košarka

Četvrtak, 16.02.2006.

21:59

Radonjić: "Budućnost u Kupu uči..."

Izvor: B92

Autor:B92

Default images

Trener košarkaša Budućnosti Dejan Radonjić smatra da je njegov tim na turnir Kupa Radivoja Koraća došao "da uči", a da je Partizan apsolutni favorit u četvrtfinalnom susretu sa njegovom ekipom.

"Ne kažem da ne idemo za Beograd sa najvećim ambicijama, ali nije realno da se nadamo čudu. Imamo mladu ekipu, kojoj je jedini cilj da uči od svojih protivnika", istakao je Radonjić.

Budućnost je do sada tri puta osvajala Kup, a poslednji put Podgoričanima je to pošlo za rukom 2001. godine u Vršcu, kada je Radonjić bio igrač. Naredne godine, medjutim, u Podgorici je slavio Partizan, koji je, po mišljenju Radonjića, i sada najveći favorit.

"I Partizan ima mlade igrače, ali nekoliko godina starije i znatno iskusnije od naših. Uz to, Beogradjani imaju i nekoliko izuzetno kvalitetnih iskusnijih igrača, poput Milojevića, Šuputa, Božića, Kamingsa... Nama je čast što možemo da odmerimo snage sa ekipom koja igra Evroligu", rekao je Radonjić.

Kapiten Budućnosti Ivan Maraš kaže da će se njegovi saigrači i on "potruditi da što skuplje 'prodaju kožu'".

"Daćemo sve od sebe, igraćemo agresivno svih 40 minuta. Partizan je veliki favorit, ali trudićemo se da odigramo što bolje i ako možemo da iznenadimo protivnika", rekao je Maraš.

Poslednja četvrtfinalna utakmica Kupa, Partizan - Budućnost, počinje u 20h.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

0 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve