Nova vest
Košarka

Sreda, 15.02.2006.

17:42

Vojvođanski derbi u Kupu Koraća

Izvor: IL

Autor: IL

Default images

Trener novosadske Vojvodine Velimir Gašić ocenio je da njegova ekipa može da savlada Hemofarm u četvrtfinalu Kupa Radivoja Koraća i revanšira se vršačkoj ekipi za poraz u 19. kolu Jadranske lige.

"Ponovo se sastajemo sa Hemofarmom, koji ima izuzetno iskusan i kvalitetan tim. Medjutim, poseduju i odredjene mane koje ćemo pokušati da iskoristimo i prekinemo seriju od tri uzastopna poraza", rekao je Gašić na konferenciji za novinare u Novom Sadu.

On je izrazio očekivanje da će završni turnir Kupa Radivoja Koraća u Beogradu biti praznik košarke i da će trijumfovati najraspoloženija ekipa. Kapiten Vojvodine Vanja Plisnić rekao je novinarima da će trofej u kupu osvojiti tim koji bude krasila dobra atmosfera i trenutna inspiracija.

"Imamo čemu da se nadamo. Ekipu Hemofarma odlično poznajemo i verujem da možemo u polufunale", kazao je Plisnić.

Utakmica izmedju Vojvodine i Hemofarma igra se u četvrtak od 20 časova. Pobednik tog duela sastaće se sa boljim iz susreta FMP - Mašinac.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

1 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve