Rigodo otišao u penziju

Izvor: B92, marca
Podeli

Jedan od najboljih francuskih košarkaša svih vremena Antoan Rigodo oprotio se od aktivog bavljenja košarkom u svojoj 33.godini.

Ovu pomalo neočekivanu odluku igrač Pamese saopštio je u petak. Rigodo je dodao da se dugo dvoumio šta da radi, ali je očigledno posle istorijskog uspeha reprezentacije Francuske u Beogradu "prelomio".

Povlačim se isključivo iz ličnih razloga. Košarka mi je donela puno toga, ali nešto mi je uporno ovog leta govorilo kako je vreme za kraj. Povrede su me dosta mučile poslednjih godina i sada samo želim da se odmorim” izjavio je Rigodo koji je sa nacionalnim timom osvojio i srebro na OI u Sidneju.

Karijeru je započeo u Šoleu,kasnije je nastupa za Ortez Virtus i Dalas u kojem nie dobio pravu priliku,a po povratku u Evropu obukao je narandžasti dres Pamese.

Košarka

Divac ponovo odložio odluku

Centar Los Andjeles Lejkersa Vlade Divac po drugi put je odložio odluku o nastavku karijere u tom timu. Odluka je trebalo da bude doneta u petak, ali je po drugi

NBA subota 1.10. 10:00 Komentara: 14

Stojkov odbio Žalgiris

Kapiten bugarske reprezentacije Todor Stojkov odbio je ponudu da naredne sezone zaigra za ekipu Žalgirisa. Stojkov, prva zvezda Bugara na nedavno završenom EP u

Košarka subota 1.10. 09:54 Komentara: 3