Nova vest
Košarka

Četvrtak, 25.08.2005.

13:17

Partizan 'licencira' Divca!?

Izvor: B92, Sport,Ekipa

Autor:B92, Sport,Ekipa

Default images

Nekadašnji košarkaš Partizana i do prošle sezone igrač Lejkersa Vlade Divac, biće licenciran za Partizan!

Kako prenosi dnevni sportski list “Sport”, Divac je nedavno odlučio da završi svoju 16-godišnju bogatu karijeru, međutim, to ne znači da će jedan od najboljih centara Evrope svih vremena i prestati da igra:

Vlade Divac će biti licenciran za Partizan sledeće sezone, a videćemo da li će i da igra” rekao je Đorđe Čolović, potpredsednik šampiona SCG.

Dugogodišnji reprezentativac je u sredu bio u Humskoj (pratio revanš meč Partizan – Artmedija) a njegov povratak u SCG košarku bi bio od velikog značaja za 'crno-bele'.

Centar Kosta Perović vraća se iz SAD u petak posle jednomesečne rehabilitacije, dok će ekipa i pored najavljenog odlaska na visinske pripreme u Kolašin i dalje trenirati u Beogradu. Kako je za dnevni list “Ekipa” izjavio Dragan Todorić, 'Crno-beli' su pomerili put u Crnu Goru za sredinu septembra, kada se završava pripremni turnir u Vršcu.

Nećemo putovati ovog vikenda jer bi to bilo potpuno besmisleno sa pola tima. Tripković i Milojević su sa reprezentacijom, Perović u SAD, Samardžiski sa selekcijom Makedonije. Na raspolaganju imamo osmoricu igrača iz prethodne sezone i dvojicu novajlija i odlučili smo da to nije dovoljno da odlazimo iz Beograda. Do tada, snaći ćemo se sa ovakvim igračkim kadrom, a treniraćemo u Hali sportova,” rekao je Todorić.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

30 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve