Nova vest
Košarka

Sreda, 20.07.2005.

13:11

Šakota doputovao, u toku pregovori

Izvor: B92

Autor:B92

Default images

Dragan Šakota nekadašnji trener brojnih grčkih klubova i sadašnji pomoćnik selektora Željka Obradovića doputovao je u sredu oko 12 časova u Beograd i odmah po dolasku sastao se i počeo pregovore sa čelnicima Crvene zvezde.

Kako saznaje B92 pregovori izmedju trofejnog trenera i uprave crveno-belih oko preuzimanja prvog tima kluba sa Malog Kalemegdana vodjeni su na Aerodromu Beograd, jer je želja nekoliko velikih sponzora kluba koji su putovali u inostranstvo bila da se upoznaju sa kandidatom za mesto prvog trenera crveno-belih. Posle pregovora, Dragan Šakota otišao je na ručak sa novim predsednikom UO kluba Mirkom Petrovićem.

Prva runda pregovora trajala je nekoliko časova, a kako nezvanično saznajemo, razgovori dve strane biće nastavljeni i narednih dana. Kako nam je saopšteno u klubu, javnost će o rezultatima pregovora biti obaveštena do kraja nedelje. O detaljima pregovora rukovodstvo Zvezde i Dragan Šakota neće davati izjave do njihovog završetka.

Medjutim, kako B92 saznaje u košarkaškim krugovima, dogovor izmedju Šakote i Crvene zvezde je postignut,a naredni dani do potpisivanja ugovora će proteći u razradi tehničkih detalja, utvrdjivanju budžeta za tim i ostalih detalja.Zvezda sa novim trenerom ima velike ambicije, a velika iskušenja očekuju je u ULEB kupu gde se nalazi u najtežoj grupi sa moskovskim Dinamom (budžet od skoro 15 miliona evra), Lotomatikom koja se pojačala i angažovanjem Dejana Bodiroge. Da su pregovori dve strane skoro povoljno okončani, govori i podatak izvora B92 da je novi predsednik UO kluba Mirko Petrović posle sastanka sa Šakotom otputovao u inostranstvo na razgovore sa novim potencijalnim sponzorima.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

24 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve