Nova vest
Košarka

Sreda, 15.06.2005.

03:37

Jeretin: "Ne možemo gore od ovoga!"

Izvor: B92, Beta

Autor:B92, Beta

Default images

Posle prve utakmice polufinala plej ofa koju je Partizan Pivara MB ubedljivo dobio protiv Crvene zvezde, raspoloženje aktera bilo je različito. Vujošević je posle meča rekao da je jako zadovoljan igrom svog tima, ali je naglasio da ova utakmica "treba da se završi večeras".

"Apsolutno sam svestan da smo dobili tek jednu utakmicu. Hvala publici koja nas je bodrila i čije smo aplauze pretvorili u pobedu. Ova utakmica je sada gotova, spremamo se za drugu. Zvezda ima karakter i sigurno će probati da se vrati", rekao je Vujošević, "Glupo je da ja sada demonstriram neku pamet posle ovolike razlike. Čestitam pre svega igračima, mom asistentu Džikiću, a na prvom mestu publici."

Trener Crvene zvezde Aleksandar Trifunović rekao je posle meča da je njegova ekipa podbacila u svim segmentima igre.

"Partizan je dobro otvorio utakmicu, onako kako je trebalo da je mi otvorimo. Naterali su nas u greške, otvorili šut i prerano se razigrali. Mi smo bili potpuno van dogovora, a koliko loše smo igrali pokazuje i 54 odsto pogođenih penala. Pravo lice ćemo pokazati u četvrtak", rekao je Trifunović.

Kapiten Partizana Vule Avdalović ocenio je da je njegova ekipa meč dobila pre svega na psihološkom planu.

"Imali smo dobar pristup, a pobeda nam je važna za formu. Ništa nije gotovo, Zvezda nije igrala kako zna. Mi se spremamo kao da je 0:0, a jedino ako odigramo maksimalno koncentrisano i angažovano možemo da ponovimo nastup od večeras", rekao je Avdalović.

Kapiten Zvezde Goran Jeretin nije bio previše raspoložen za razgovor.

"Ne možemo da igramo gore nego večeras. Naravno da možemo mnogo bolje i da možemo da pariramo Partizanu. Ostaje nam da u četvrtak odigramo kako možemo", rekao je Jeretin.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

18 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve