Nova vest
Košarka

Nedelja, 10.04.2005.

12:09

Redži Frimen u Vojvodini

Izvor: B92

Autor:B92

Default images

Doskorašnji košarkaš beogradskog Refleksa, Amerikanac Redži Frimen ipak neće otići u inostranstvo, već ostaje u Srbiji, a njegov novi klub je novosadska Vojvodina, piše beogradska sportska štampa od nedelje. 

Frimen je pre nedelju dana raskinuo ugovor sa Refleksom, jer je imao ponude belgijskih i španskih klubova, a uprava beogradskog kluba želela je da mu izadje u susret i pusti ga u inostranstvo. Medjutim, Frimen je iznenada odlučio da ode u Vojvodinu, koja će biti učesnik Superlige Srbije i Crne Gore koja počinje 16. aprila. 

"Kombinacija sa Frimenom pojavila se iznenada, u danima kada su pregovori oko dovodjenja jednog igrača iz Amerike bili prilično intenzivni. Medjutim, mi smo se ipak odlučili za Frimena, jer se već adaptirao na našu košarku", izjavio je predstavnik Vojvodine Miodrag Lopičić. 

Frimen je podvrgnut lekarskim pregledima i ako oni budu pozitivni i definitivno će postati novi član Vojvodine u kojoj već igra jedan Amerikanac - Kebu Stjuart. 

Frimen je sa Refleksom osvojio dva trofeja - Kup SCG 2003. godine i regionalnu Jadransku ligu prošle godine. U znak zahvalnosti za sve što je učinio za Refleks, njegov dres sa brojem pet okačen je pod svodove dvorane u Železniku.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

26 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve