Nova vest
Košarka

Sreda, 16.02.2005.

14:39

Rakočeviću cena raste iz dana u dan

Izvor: B92, marca

Autor:B92, marca

Default images

Košarkaški klub Pamesa već je počeo sa planovima za sledeću sezonu, a prema pisanju španskih medija, čelnicima kluba iz Valensije jasno je da je prioritet potpisivanje novog ugovora sa Igorom Rakočevićem.

Reprezentativac SCG je za samo nekoliko meseci i u odsustvu gotovo cele standardne petorke (povrede) sa više spektakularnih utakmica “nosio” tim i pokazao zašto ga je Pamesa platila 800 hiljada evra za ovu sezonu.

Cena shodno njegovim igrama je počela da raste, a pored Pamese u trku su se uključili TAU i Makabi.

Prema pisanju španskih medija menadžer našeg igrača za dve sezone tražio je sumu od milion evra po godini, kasnije je suma smanjena za 200 hiljada evra.

Medjutim, TAU je ponudio 980 hiljada evra, a vest da se za bivšeg igrača Crvene zvezde raspituje i Makabi garantuje da bi ta suma mogla da bude i veća jer sa državnim projektom Izraela novčano mogu da se mere samo ruski klubovi.

Rakočević je izjavio da se u načelu već dogovorio sa upravom Pamese i da problem nije ni vremensko trajanje ugovora, pa čak ni novac, već ga na prvom mestu zanimaju ambicije kluba i jak igrački sastav.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

31 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve