Nova vest
Košarka

Sreda, 22.12.2004.

14:47

VODA VODA sponzor EP2005

Izvor: B92

Autor:B92

Default images

Kompanija Si&Si i njen proizvod „VODA VODA“ postali su zvanični sponzori Evropskog prvenstva u košarci koje se u septembru 2005. održava u Srbiji i Crnoj Gori. „VODA VODA“ postala je deo logoa EP i posle sponzorisanja svih reprezentativnih selekcija po prvi put učestvuje u organizaciji jednog velikog takmičenja. Nezvanično saznajemo da će kompanija na ime sponzorskog ugovora uplatiti nešto više od milion evra.

Mi smo svesni da nije u pitanju samo jedan ogroman iznos kojim ćemo pomoći održavanje Evropskog prvenstva. Moja kompletna kompanija i svi zaposleni će u svakom smislu i organizaciono, do krajnih naših granica, a one su dosta velike, pomoći da Evropsko prvenstvo bude organizovano na najbolji način“, izjavio je za B92, predsednik kompanije Si&Si Group, Vojin Djordjević.

Finansijski gledano, to je veoma snažna podrška organizaciji EP, praktično neophodna da bi se šampionat organizovao na vrhunskom nivou. Očekujemo da u najskorije vreme kompletiramo sponzorski tim. Za nekoliko dana predstavićemo sponzore koji se već nalaze u tom timu. Reč je o poznatim kompanijama na našim prostorima“, rekao je za B92 Predrag Bogosavljev, direktor preduzeća EP2005 kojem je FIBA poverila organizaciju Evropskog prvenstva.

„VODA VODA“ je prirodna, izvorska, slabomineralna voda iz Banje Vrujci. Evropsko prvenstvo počinje u septembru 2005. godine.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

3 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve