Nova vest
Košarka

Utorak, 21.12.2004.

21:57

Refleks pao u produžetku

Izvor: B92

Autor:B92

Default images

Košarkaši beogradskog Refleksa izgubili su u Moskvi od Dinama, posle jednog produžetka, sa 88:79 (20:19, 12:8, 15:19, 18:19, 23:14), u sedmom kolu ULEB Kupa.

U utakmici u kojoj se borio za opstanak u ULEB Kupu, domaći tim je uspeo da "preživi" gostovanje Refleksa.

Refleks je imao meč u svojim rukama, kada je, pri rezultatu 65:65 u finišu regularnog toka, Branko Jorović promašio za dva poena, pa se ušlo u produžetak, u kojem je znatno bolji bio Dinamo.

Dinamo je večeras došao do četvte pobede, koja mu povećava šanse za drugi krug, a Refleks je ostao prvi na tabeli sa pet pobeda i dva poraza.

Najefikasniji na meču bio je igrač Refleksa Redži Friman sa 25 poena, ali je najbolju partiju u gostujućem timu pružio Bojan Popović, sa neverovatnim učinkom - 17 poena, pet skokova, šest asistencija, sedam ukradenih lopti i devet faulova načinjenih nad njim.

U Dinamu najbolji je bio Mirsad Turkdžan sa 15 poena, 12 skokova, po jednom ukradenom loptom i asistencijom. Najefikasniji je bio Kristof Lavrinovič sa 20 poena.

U narednom kolu Grupe D, Refleks će dočekati bugarski Lukoil, 4. januara.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

6 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve