Nova vest
Košarka

Utorak, 21.12.2004.

21:46

Ubedljiva pobeda Zvezde nad Bonom

Izvor: B92

Autor:B92

Default images

Košarkaši Crvene zvezde ostvarili su četvrtu pobedu u ovogodišnjem ULEB kupu. Zvezda je u Pioniru ubedljivo savladala Telekom Bon rezultatom 84:67.

Posle slabije igre u prvoj četvrtini i preuzimanja vođstva do poluvremena Zvezda je u trećoj i četvrtoj četvrtini deklasirala protivnika i ubedljivo mu se revanširala za -4 posle produžetka iz meča u Nemačkoj.

Po 17 poena postigli su Vladislav Dragojlović (plus sedam skokova) i najbolji igrač Bona Branko Milisavljević, a sjajno je odigrao Endru Viznevski.

Posebnu draž utakmici dalo je prisustvo dva bivša člana beogradskih večitih rivala - Aleksandar Đurić dočekan je i ispraćen aplauzom svih prisutnih navijača, koji nisu zaboravili dve sezone provedene u "crveno-belom". Bivši igrač Partizana Milisavljević u početku nije posebno ometan, ali je posle jedne nepristojne reakcije u trećoj četvrtini konstantno vređan uz salve zvižduka, a takvo ponašanje publike nastavljeno je i nekoliko minuta posle utakmice.

Zvezda je ovom pobedom, koja je zarađena sjajnim skokom u drugom poluvremenu, stekla realne izglede za plasman u drugu fazu ULEB kupa. Sledi verovatno najvažnije gostovanje Zvezde, koja putuje u Vroclav, na utakmicu sa Dajhman Šljonskom.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

49 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve