Nova vest
Košarka

Četvrtak, 05.08.2004.

13:02

Babić iznenadjen optužbama

Izvor: B92

Autor:B92

Default images

Predsednik Košarkaškog saveza Srbije i Crne Gore Miodrag Babić izjavio je da je zapanjen izjavom bivših čelnika Košarkaškog kluba Partizan Vlada Divca i Predraga Danilovića u kojoj konstatuju da je pretio Partizanu premeštanjem u niži rang takmičenja, ukoliko taj klub ne bude igrao u Jadranskoj ligi.

"Moja jedina izjava u vezi učešća naših klubova u Jadranskoj ligi, koju sam više puta ponovio, odnosila se na sve, a ne samo na Partizan. Rekao sam, i ponoviću, ako smo već potpisali neki dogovor, onda ga moramo i poštovati. Dogovor se svuda u svetu poštuje, a to odlično znaju i Divac i Danilović. Ne znam na čemu su utemeljene procene Divca i Danilovića da sam koristio pretnje o premeštanju u niži rang takmičenja, kada tako nešto aktima košarkaške organizacije nije predviđeno. Očigledno je da su obojica bili motivisani drugim razlozima za podnošenje ostavke, u koje ne želim da ulazim, ali smatram nekorektnim što su izabrali ovaj.Divcu i Daniloviću, kao legendama naše košarke i ljudima koji su zadužili naš najtrofejniji sport želim sve najbolje u njihovim daljim karijerama. Želeo bih da tu karijeru nastave u Partizanu, jer je njihovo rukovođenje Partizanom bilo od neprocenjivog značaja, ne samo za Partizan, nego za našu košarku u celini", izjavio je za Tanjug Miodrag Babić.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

19 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve