Nova vest
Košarka

Sreda, 23.06.2004.

20:51

Šuput u Partizan Mobtelu

Izvor: B92

Autor:B92

Default images

Košarkaški klub Partizan Mobtel, koji je u subotu postao šampion Srbije i Crne Gore, doveo je prvo pojačanje za narednu sezonu - krilnog centra Predraga Šuputa, dosadašnjeg igrača novosadske Vojvodine.

Šuput je prošle sezone igrao za novosadsku Vojvodinu, u koju je došao iz subotičkog Spartaka. Po opštem mišljenju bio je jedan od ključnih igrača ekipe koja je ušla u polufinale plej ofa Superlige i polufinale Kupa Radivoja Koraća.

"Želim da odigram Evroligu i da pomognem i u Jadranskoj ligi. Ovo je za mene lično veliki izazov i korak napred u profesionalnoj karijeri. Nemam nikakvu tremu i jedva čekam da zaigram", rekao je Šuput.

Prema njegovim rečima ugovor sa "crno-belima" potpisan je na dve godine, a dolazak u šampionski tim doživeo je kao izazov.

U protekloj sezoni Šuput je prosečno postizao 12,2 poena po utakmici u toku takmičenja u EFES Prvoj ligi, a u Superligi SCG 14,1 poen po utakmici.

Rođen je 1. juna 1977. godine, visok je dva metra. Igra na poziciji krila, krilnog centra i beka šutera. Odličan je odbrambeni igrač, a ima i izvanredan šut sa spoljnih pozicija.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

14 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve