Nova vest
Košarka

Petak, 18.06.2004.

00:28

B92: Stojaković igra u Atini

Izvor: B92

Autor:B92

Default images

Učešće Pedje Stojakovića na Olimpijskim igrama u Atini nije pod znakom pitanja, jer naš kapiten želi da igra za reprezentaciju, saznaje B92 iz pouzdanih izvora u Grčkoj!

"Pedja se trenutno nalazi na odsluženju vojnog roka u Grčkoj, i već ovog vikenda treba da se vidi sa selektorom Željkom Obradovićem i definiše svoje priključenje nacionalnoj selekciji i pripremama", rekao je izvor B92 koji želeo da ostane anoniman.

Kako saznajemo, selektor Obradović se vratio u Atinu sa trenerskog seminara na Rodosu, i u telefonskom razgovoru sa Stojakovićem dogovoren je susret za predstojeći vikend. Naš izvor tvrdi da se izjave tim menadžera Žarka Paspalja baziraju na informacijama o Pedjinim planovima dobijenim tokom njihovog razgovora u Americi.

"Pedja jeste na odsluženju vojnog roka i tačno je da krajem avgusta treba da postane otac, ali baš zato on ima veliku želju da taj najlepši dogadjaj u životu upotpuni osvajanjem medalje sa reprezentacijom u Atini", naglasio je izvor B92.

Pripreme "Plavih" počinju 27. juna a Olimpijske igre 13. avgusta.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

41 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve