Nova vest
Košarka

Subota, 05.06.2004.

12:33

20:0 za Hemofarm, Vrščani u finalu

Izvor: B92, zvanicni sajt

Autor:B92, zvanicni sajt

Default images

Druga utakmica polufinalne plej of serije između Hemofarma i Crvene zvezde u Vršcu registrovana je rezultatom 20:0 za Hemofarm, posle čega je ekipa iz Vršca rezultatom 2:0 u seriji ušla u finale.

Utakmica KK Hemofarm - KK Crvena Zvezda registruje se službenim rezultatom 20:0 u korist ekipe KK Hemofarm, shodno službenim pravilima igre, čl.30.1, čl.30.2 i čl. 31.1, stoji na zvaničnom sajtu Efes YUBA lige.

Ekipa KK Crvena Zvezda odbila je da igra u drugom poluvremenu, iako su prema zvaničnom izveštaju službenih lica postojali potpuno regularni uslovi za nastavak utakmice, stoji u obrazloženju.

Hemofarm će u finalu plej ofa igrati protiv Partizana. Prvi meč igra se u sredu, 9. juna u Beogradu, a drugi, takođe u Pioniru, dva dana kasnije. Treća utakmica igra se u ponedeljak, 14. juna u Vršcu, eventualna četvrta dva dana kasnije takođe u Milenijumu, a ako bude potrebno, peti meč će se igrati u Beogradu, u subotu, 19. juna.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

137 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve