Nova vest
Košarka

Subota, 17.04.2004.

04:18

U Zagrebu napadnut direktor KK Crvena zvezda

Izvor: B92, zvanicni sajt

Autor:B92, zvanicni sajt

Default images

U petak 16.04. oko 23 časa ispred hotela "Panorama" u Zagrebu, grupa nepoznatih osoba napala je direktora KK Crvena zvezda Igora Žeželja i nanela mu lakše povrede. Posle ukazane lekarske pomoći Žeželj je otpušten iz bolnice. U napadu je lakše povredjen i novinar "B92"  Daniel Bukumirović, koji je takodje lekarski zbrinut,navodi se u saopštenju zagrebačke policije.

Izvršni bord Jadranske lige održao je u petak uveče vandredni sastanak i oštro osudio ovaj incident. Povodom ovog dogadjaja, predstavnici lige i organizatori F4 održaće u subotu u podne u hotelu "Panorama" konferenciju za novinare.

"Oko 15 huligana sa kapuljačama na glavama napalo nas je na parkingu hotela "Panorama" kamenicama i šipkama, u trenutku kada smo ulazili u kola. Uspeli su da nam nanesu više udaraca, pre svega direktoru KK Crvena zvezda, Igoru Žeželju. Puka slučajnost bila je da je u tom trenutku naišao jedan policajac pozornik, koji je uspeo da savlada jednog napadača, koji je priveden, dok su se ostali razbežali", ispričao nam je naš kolega detalje ovog incidenta u glavnom gradu Hrvatske.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

41 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve