Nova vest
Košarka

Utorak, 30.03.2004.

20:00

ULEB: Final four ostaje u Tel Avivu

Izvor: B92, zvanicni sajt

Autor:B92, zvanicni sajt

Default images

Upravni odbor ULEB-ove Evrolige odlučio je na vanrednoj sednici u utorak da će se »Final four« odigrati u Tel Avivu kao što je i planirano, od 29. aprila do 1. maja.

Odluka je doneta jednoglasno nakon što je upravni odbor raspravljao o zabrinutosti za bezbednost takmičara zbog nedavnih dogadjaja u Izraelu.

Bezbednosne garancije koje je organizacioni tim u Izraelu ponudio zadovoljile su čelne ljude Evrolige, te će se uprkos najavljenim napadima palestinske ekstremističke organizacije »Hamas«, završni turnir ipak održati.

Košarkaški klub iz grada domaćina, Makabi, ponudio se da pomogne, zajedno sa ostalim timovima koji budu učestvovali na Fajnal fouru da bi se olakšao dolazak navijačima i novinarima.

»Analizirali smo bezbednosne mere u Tel Avivu i zaključili smo da su one dovoljne da bi navijači i novinari mogli na miru da uživaju u takmičenju«, izjavio je predsednik UO Evrolige, Žordi Bertomeu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

2 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve