Nova vest
Košarka

Utorak, 30.03.2004.

18:17

Bogdanović za B92: "I mi smo zabrinuti za Arenu"

Izvor: B92

Autor:B92

Default images

Predsednik Izvršnog odbora Skupštine Beograda, Nenad Bogdanović, izjavio je za B92 da kašnjenja u izgradnji Beogradske arene nema, ali da će ga možda biti ukoliko se postupak po žalbama na tendersku proceduru ne završi brzo.

Reagujući na jučerašnju izjavu predsednika Košarkaškog saveza Srbije i Crne Gore, Miodraga Babića, da je veoma zabrinut za izgradnju Arene, Bogdanović je rekao da su problemi nastali posle žalbi na tender za montiranje tribina, parketa i druge propratne opreme koja je mali deo ukupne investicije.

"Potpuno je prirodno što je gospodin Babić zabrinut oko tih stvari, jer smo i mi zabrinuti, mora da nam veruje, još više nego on. Mi smo toliko posla tu uradili i toliko mnogo toga završili da bi stvarno bilo izuztno loše za sve, uključujući Košarkaški savez, grad Beograd i Srbiju da se ta Arena ne dovede u stanje u kojem utakmice "Dijamantske lopte" i egzibicija SCG - SAD mogu da se odigraju.

Ja se nadam da će svi dati svoj maksimalni doprinos. Mi (gradska vlada) ćemo kao i za sve drugo, biti spremni da preuzmemo sve na sebe ako nam se učini da nema dobre volje, bilo gde",
istakao je predsednik Izvršnog odbora Skupštine grada.

Bogdanović je zatražio pomoć republičke administracije za brzo okončanje tenderskog postupka i izrazio odlučnost da će Arena sigurno biti izgradjena na vreme.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

19 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve