Nova vest
Košarka

Petak, 26.03.2004.

16:55

Zvezda u subotu u Tivoliju

Izvor: B92

Autor:B92

Default images

Košarkaši Crvene zvezde u subotu u Ljubljani igraju protiv Olimpije odloženi meč 18. kola Jadranske lige.

Taj susret prvobitno je trebalo da se odigra krajem januara, ali je odložen, jer je slovenački tim zbog loših vremenskih uslova posle utakmice protiv turskog Ulkera u Evroligi, nepredviđeno ostao dan duže na istanbulskom aerodromu.

Subotnji meč nema takmičarski značaj, budući da je već poznato da će Cibona, Refleks, Zvezda i Olimpija igrati na završnom turniru ovog regionalnog takmičenja, koji se od 16. do 18 aprila održava u Zagrebu.

"Ovo će biti utakmica za prestiž, jer je prvi deo lige okončan i sve je poznato. Ipak, mi ćemo imati veliki motiv da se revanširamo Olimpiji u Ljubljani i da im vratimo milo za drago, budući da je to jedini tim koji nas je pobedio u Pioniru ove sezone", rekao je novinarima trener Crvene zvezde Zmago Sagadin.

Kapiten "crveno-belih" Igor Rakočević dodao je da će utakmica u Ljubljani Zvezdi biti od velike koristi kako bi pred početak Superlige i Final Foura u Zagrebu ostali u dobroj formi.

Utakmica u ljubljanskoj hali "Tivoli" počinje u 17 časova.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

0 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve