Nova vest
Košarka

Četvrtak, 05.02.2004.

19:55

Zvezda predstavila film o osvajanju kupa

Izvor: B92

Autor:B92

Default images

Košarkaški klub Crvena zvezda predstavio je u četvrtak dokumentarni film "Srcem do trofeja", koji prikazuje kako je taj klub pre nešto više od mesec dana osvojio nacionalni Kup.

U uzbudljivoj priči sa finalnog turnira Kupa Radivoja Koraća u Novom Sadu, glavni junaci su prvotimci Zvezde, koji zajedno sa ljudima koji ih okružuju, do detalja opisuju nezaboravne trenutke koji su pratili tri velike pobede u novosadskom Spens-u.

"Kup je osvojen filmski i red je da se to ovekoveči na filmu. Nadam se da je ovo samo prvi deo Zvezdinog serijala", rekao je novinarima predsednik Upravnog odbora kluba Živorad Anđelković.

Film traje 46 minuta, urađen je u produkciji Crvene zvezde, uz pomoć prijatelja i sponzora kluba. Video kaseta se od danas nalazi u prodaji, a može se kupiti po ceni od 580 dinara u prodavnici "BC Red Star Group" u ulici Kralja Milana 23.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

8 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve