Nova vest
Košarka

Utorak, 03.02.2004.

19:45

KKCZ: Predstavljeni Vraneš i Katić

Izvor: B92

Autor:B92

Default images

Košarkaški klub Crvena zvezda predstavio je nove igrače, Slavka Vraneša i Raška Katića. Predsednik Upravnog odbora kluba Živorad Andjelković poželeo je obojici puno uspeha, a Vranješu da sa Zvezdom "krene u evropski pohod, a potom se vrati u NBA ligu":
"Vi ste potencijal za naredne godine i želim vam da budete velike Zvezde", izjavio je Andjelković.

Sportski direktor i trener "crveno-belih" Zmago Sagadin najavio je promenu igre u odbrani:
"U projektu evropske Zvezde bila nam je potrebna ekstremna visina i sa Slavkom Vranešom smo to dobili. Doveli smo ga da igra. Nismo imali ni jednog šut blokera, tako da ćemo sada morati da prilagodimo koncept odbrane Slavkovim kvalitetima", dodao je Sagadin.

Raško Katić je rekao da Zvezda ima mlad i perspektivan tim "u kome se dobro radi": "Zvezda je bila moja jedina opcija i moj jedini sledeći korak", dodao je on.

Vraneš je izjavio da je nakon "hodanja po NBA ligi" dugo razmišljao, i da je uvideo da je Zvezda najbolji potez: "Sve što mi je trebalo je ovde. Nadam se da ću vrednim radom napredovati", naveo je centar, visok 231 santimenar.

Vranješ će u Zvezdi nositi dres sa brojem 19, a Katić sa brojem 13.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

2 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve