Nova vest
Košarka

Sreda, 24.12.2003.

17:00

Sagadin:Neizvestan nastup Jeretina

Izvor: B92, Beta

Autor:B92, Beta

Default images

Trener košarkaša Crvene zvezde Zmago Sagadin rekao je da je Kup Radivoja Koraća prva prilika da "crveno-beli" osvoje jedan trofej koji je Uprava kluba zacrtala ove sezone.

Zvezda u četvrtfinalu završnog turnira Kupa u Novom Sadu igra protiv najvećeg rivala, Partizana, a trener i sportski direktor kluba sa Malog Kalemegdana ocenio je da su "crno-beli" favoriti u tom duelu, ali je i istakao da favoriti ne pobedjuju uvek.

"Na osnovu prvog dela sezone i odličnih partija u Evroligi uz standardne igre u Efes ligi, aktuelni šampion Partizan je favorit protiv nas. Medjutim, mislim i verujem da favoriti ne pobedjuju uvek. Idemo u Novi Sad da iznenadimo", rekao je Sagadin novinarima.

Komentarišući dosadašnju igru najvećeg rivala Sagadin je pohvalio visoke igrače Partizana.

"Najveći problem biće nam Partizanov skok koji ubija. Centarska linija im je jaka, visoka i mnogo pokretljiva. Naravno nije to jedina opasnost, tu je i spoljna linija koju moramo zaustaviti. Tu pre svega moramo pokriti Hausa, koji ove sezone igra izvanredno", dodao je trener Zvezde.

Sagadin je istakao da Jovan Koprivica (povreda ruke) sigurno propušta završni turnir Kupa, dok je nastup Gorana Jeretina pod znakom pitanja.

"Jeretin je još nedovoljno oporavljen i šanse da on zaigra su pola-pola, dok (Milan) Dozet (povreda nosa) i dalje teško igra u kontaktu, ali će sigurno biti u timu. Ostali su spremni", kazao je trener Zvezde.

Partizan i Crvena zvezda sastajali su se dosad osam puta u Kupu, a "crveno-beli" su bili uspešniji - pet pobeda i tri poraza.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

4 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve