KK "Atlas" i Vojkan Benčić raskinuli ugovor

Izvor: B92, Beta Srbija i Crna Gora
Podeli

Košarkaški klub Atlas i Vojkan Benčić sporazumno su raskinuli ugovor, potvrdio je u ponedeljak sportski direktor tog kluba Miodrag Marić.

"Benčić je sa nama imao privremen ugovor do oporavka Ranka Čarapića. Ipak, on će ostati da trenira u klubu, dok ne pronadje novi angažman. Mogu samo da kažem da ima već nekoliko ponuda da nastavi karijeru u inostranstvu", rekao je Marić.

Na pitanje da li Atlas planira nova pojačanja, Marić je rekao da će klub pauzu u prvenstvu, koja za njih počinje 26. decembra, iskoristiti da "stabilizuju tima", a da će zatim odlučiti o eventualnim pojačanjima.

Marić je dodao da je klub imao kontakte sa Veselinom Petrović, ali da je obeštećenje koje traži Refleks preveliko. "Vesa je za nas uvek interesantan igrač, imali smo kontakte sa njim, medjutim, nebulozna je cifra koja se traži za obeštećenje", rekao je Marić.

Košarka

Karter i O'Nil igrači nedelje

Krilo Toronto Reptorsa Vins Karter i centar Los Andjeles Lejkersa Šakil O'Nil proglašeni su za igrače nedelje (1. – 7. decembar) u istočnoj, odnosno zapadnoj konferenciji.

NBA ponedeljak 8.12. 22:42 Komentara: 0