Nova vest
Košarka

Ponedeljak, 08.12.2003.

13:53

KK "Atlas" i Vojkan Benčić raskinuli ugovor

Izvor: B92, Beta

Autor:B92, Beta

Default images

Košarkaški klub Atlas i Vojkan Benčić sporazumno su raskinuli ugovor, potvrdio je u ponedeljak sportski direktor tog kluba Miodrag Marić.

"Benčić je sa nama imao privremen ugovor do oporavka Ranka Čarapića. Ipak, on će ostati da trenira u klubu, dok ne pronadje novi angažman. Mogu samo da kažem da ima već nekoliko ponuda da nastavi karijeru u inostranstvu", rekao je Marić.

Na pitanje da li Atlas planira nova pojačanja, Marić je rekao da će klub pauzu u prvenstvu, koja za njih počinje 26. decembra, iskoristiti da "stabilizuju tima", a da će zatim odlučiti o eventualnim pojačanjima.

Marić je dodao da je klub imao kontakte sa Veselinom Petrović, ali da je obeštećenje koje traži Refleks preveliko. "Vesa je za nas uvek interesantan igrač, imali smo kontakte sa njim, medjutim, nebulozna je cifra koja se traži za obeštećenje", rekao je Marić.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

0 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve