Nova vest
Košarka

Utorak, 02.12.2003.

13:46

Haus: "Daćemo sve od sebe u Ortezu"

Izvor: B92, Beta

Autor:B92, Beta

Default images

Košarkaši Partizana otputovali su u pobedničkom raspoloženju u Francusku, gde će u sredu, u petom kolu Evrolige igrati protiv Po Orteza.

Šampion SCG ostvario je tri uzastopne pobede u elitnom evropskom takmičenju, što je donelo pobedničku atmosferu u tim. Trener Partizana Duško Vujošević je uobičajeno oprezan pred meč.

"Ortez je odlična ekipa sa dva dobra igrača na svakoj poziciji, a ekipu vodi Dragan Lukovski. Dobro smo raspoloženi, a oni moraju da pobede, što je naša šansa", rekao je Vujošević.

Partizan ima tri pobede i poraz, dok Po Ortez ima samo jednu pobedu, i to u poslednjem kolu u gostima grčkom AEK-u.

Četvrti strelac Evrolige i jedan od najpopularnijih igrača Partizana Frederik Haus rekao je Beti da njegov tim ide u Francusku sa samo jednom željom.

"Idemo da odigramo jako i da damo sve od sebe. Trener nas je dobro upoznao sa timom, znamo da su dobri pod košem i tu takođe moramo da odigramo snažno. U pobedničkom smo raspoloženju i učimo iz utakmice u utakmicu", rekao je on.

Najveći problem za Partizan predstavljaće odsustvo jednog od nosioca igre ove sezone, Dušana Kecmana, koji je lakše povređen i moraće da miruje.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

1 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve