Nova vest
Košarka

Sreda, 05.11.2003.

14:24

Marić: Atlas ne dovodi Vesu Petrovića i Redžija Frimena

Izvor: B92

Autor:B92

Default images

Sportski direktor košarkaškog kluba Atlas Miodrag Marić rekao je danas agenciji Beta da taj klub najverovatnije neće dovoditi zvučna pojačanja do kraja godine.

"Vesa (Petrović) je previše skup, dok se Redži Frimen, koji je dobio otkaz u Zvezdi, ne uklapa koncepcijski u tim Atlasa. Frimenu je potrebna asolutna sloboda u igri i velika minutaža, a mi ne želimo da gušimo naše mlade igrače", rekao je Marić.

U beogradskoj štampi prethodnih dana spekulisalo se da bi novobeogradski prvoligaš mogao da se pojača bivšim reprezentativcem Veselinom Petrovićem, ili najboljim igračem Juba lige prošle sezone, Amerikancem Redžijem Frimenom.

Petrović je igrač Refleksa, ali u timu iz Železnika ne računaju na njega, dok je Frimen slobodan igrač, pošto je prošle sedmice dobio otkaz u Crvenoj zvezdi.

"Nikakvih konkretnih kontakata nije bilo i za sada ne planiramo pojačanja. Želja nam je da sredimo tim koji imamo, a onda eventualno za drugi deo prvenstva od decembra da angažujemo neko pojačanje", rekao je Marić.

Atlas je juče pojačao Centar Refleksa Mladen Pantić, koji će za tim sa Novog Beograda nastupati kao pozajmljen igrač do kraja sezone.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

0 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve