Nova vest
Košarka

Sreda, 05.11.2003.

09:52

B92: Koturović potpisao za TAU

Izvor: B92

Autor:B92

Default images

Centar reprezentacije SCG Dejan Koturović posle neuspešne epizode u ekipi Finiks Sansa potpisao je u sredu dvomesečni ugovor sa Taukeramikom, saznaje B92.

210 santimetara visoki Koturović angažovan je od strane baskijskog kluba na zahtev trenera Duška Ivanovića, a njegov debi se očekuje na meču 10. kola ACB lige u kome TAU gostuje ekipi Kaha San Fernanda. U dresu kluba iz baskijske prestonice Koturović će nositi broj 20.

Koturović je u dosadašnjoj karijeri nastupao za subotički Spartak, beogradski Partizan, Pariz Sen Žermen, Ulker iz Istanbula, berlinsku Albu i bolonjski Kinder.

Duško Ivanović je objasnio zašto je ugovor potpisan na dva meseca.

"Koturović će dobiti šansu u ova dva meseca, i ako zadovolji, produžićemo ugovor. Svestan sam da još nije spreman da se odmah nosi pod košem sa protivničkim centrima, posebno u takmičenju kakva je ACB liga. Međutim, ne sumnjam da će Koturović lagano da uđe u formu, a onda je sve na njemu".

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

0 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve